Partners

Justlease.nl

Justlease.nl - Hoofdsponsor

Justlease.nl is de hoofdsponsor van Team Justlease.nl. Zij willen als sponsor in samenwerking met de bestaande partners een belangrijke bijdrage leveren aan het verwezenlijken van het doel van de schaatsploeg; het behalen van goud tijdens de volgende winterspelen.

Justlease.nl, onderdeel van Terberg Leasing, is de grootste aanbieder van private lease in Nederland.

Q-music

Q-music - Mediapartner

Het radiostation Qmusic, mediapartner van het Team Justlease.nl, zal de schaatsploeg de komende tijd samen met haar luisteraars volgen op hun weg naar goud in de bekende ochtendshow van Q-dj’s Mattie & Wietze.

Interbest

Interbest - Mediapartner

Meer dan 100 reclamemasten bij de drukste knooppunten in Nederland zorgen ervoor dat snelwegreclame een van de meest effectieve manieren is om iedere dag miljoenen werkende Nederlanders – koopkrachtige consumenten- te bereiken.

Propeaq

Propeaq - Supplier

Propeaq levert ons lichttherapiebrillen waarmee onze sporters hun slaap-waakritme en energie kunnen reguleren en verschuiven. Dit is voor onze atleten van groot belang tijdens de Olympische Spelen in PyeongChang, omdat we daar te maken hebben 8 uur tijdsverschil en wedstrijden die pas laat in de avond worden gereden. Met de Propeaq lichtbrillen kunnen we overal ter wereld uitgerust en zonder jetlag aan de start verschijnen, om zo optimaal te presteren.

Total

Total - Supplier

Total is de brandstofpartner van Team Justlease.nl.
Met de vele kilometers die we rijden, zorgen zij er samen met Toyota voor dat de atleten van Team Justlease.nl het hele land door kunnen rijden ten behoeve van trainingskampen.

Toyota

Toyota - Supplier

Toyota voorziet ons team van een aantal mooie auto’s. Onze atleten rijden in een Toyota RAV4, Toyota CH-R of Toyota Yaris. Met deze auto’s rijden we het hele land door en maken we ook een aantal buitenlandse trips, zoals naar Inzell. Hiervoor is het belangrijk dat we in kwalitatief goede auto’s rijden die ons veilig van de ene naar andere bestemming brengen. Met Toyota gaan we op weg naar veel veilige kilometers!

Runnersworld

Runnersworld - Supplier

Runnersworld is de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland en heeft 30 vestigingen. Runnersworld zal zorgdragen voor het advies en de levering van het benodigde schoeisel voor alle Team Justlease.nl schaatsers. Experts van Runnersworld zullen met behulp van professionele meetapparatuur per schaatser een analyse maken om tot een persoonlijk advies te komen voor uiteenlopende trainingsvormen.

Fila

Fila - Supplier

Het Italiaanse sportmerk FILA draagt, als official supplier van Team Justlease.nl, zorg voor de levering van alle presentatiekleding voor de teamleden.

Giant

Giant - Supplier

De Taiwanese fietsfabrikant Giant draagt als official supplier zorg voor de levering van gespecialiseerde ATB-fietsen voor de gehele schaatsploeg van Team Justlease.nl.

Tacx

Tacx - Supplier

Tacx staat midden in de wielerwereld en weet waar en wanneer er behoeftes ontstaan en welke oplossingen worden gevraagd. De Tacx trainers worden gebruikt door ’s werelds beste Pro Teams en zijn inmiddels een trainingsmaatje van vele profs, amateurs, sportieve toerfietsers en atleten.

PowerBar

PowerBar - Supplier

PowerBar biedt een breed assortiment specialistische en uitgebalanceerde sportvoeding ontwikkeld door sporters en voor sporters op basis van wetenschappelijke kennis en 30 jaar ervaring op het gebied van sportvoeding. De Team Justlease.nl leden kunnen hierdoor hun sportprestaties optimaliseren.

Kijk op www.powerbar.nl voor het volledige assortiment en alle product eigenschappen.

QWIN

QWIN - Supplier

Het Nederlandse QWIN Supplements zal, als offical supplier, zorg dragen voor de nodige sport specifieke supplementen die nodig zijn voor optimale prestatie van de Team Justlease.nl-leden.

Thule

Thule - Supplier

Het Zweedse merk Thule draagt, als official supplier van Team Justlease.nl, zorg voor de levering van reistassen, sportkoffers en overige bagagemiddelen.

Odlo

Odlo - Supplier

Het Noorse kledingmerk Odlo is official supplier en voorziet Team Justlease.nl van prestatieve thermokleding, waarmee Team Justlease.nl-leden tijdens wedstrijden en trainingen optimaal kunnen presteren.

Polar

Polar - Supplier

Het Finse bedrijf Polar zorgt, als official supplier, gedurende het schaatsseizoen voor hightech materialen omtrent performance analyse en hartslagmeting voor de teamleden van Team Justlease.nl.

Energy Lab

Energy Lab - Supplier

Het Nederlands en Belgische trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab zal, als official supplier, zorg dragen voor verschillende fysieke testen bij de sporters, waarbij er uitgebreide lichaamsanalyses worden gemaakt en de trainingsprestaties zodoende kunnen worden geoptimaliseerd.

Droomparken

Droomparken - Supplier

Het Nederlandse Droomparken biedt, als official supplier, de Team Justlease.nl-ploeg verschillende vakantiehuizen aan, waarin de sporters kunnen verblijven tijdens binnenlandse trainingskampen.